OPŠTINA ALEKSANDROVAC ULAŽE: Asfaltira se put od od Boturića prema Banovcu (FOTO)
Foto: Kurir.rs/Ž.M.

Najnovija investicija

OPŠTINA ALEKSANDROVAC ULAŽE: Asfaltira se put od od Boturića prema Banovcu (FOTO)

Srbija -

ALEKSANDROVAC - Opština Aleksandrovac ulaže značajna sredstva u putnu infrastrukturu u Župi.

Najnovija investicija je asfaltiranje puta od Boturića prema Banovcu, u dužini od 2,2 kilometara, gde je Vlada Srbije uložila više od 30 miliona dinara.

Aleksandrovac, Župa, putari, radovi na putu, asfaltiranje
foto: Kurir.rs/Ž.M.

Radove na ovoj deonici su obišli predsednik opštine Aleksandrovac dr Mirko Mihajlović, predsednik Skupštine opštine Slavoljub Miljković i pomoćnik predsednika opštine za rad sa mesnim zajednicama Bojan Kovačević.

-Zahvaljujući državnom rukovodstvu Srbije koje je ove godine izdvojilo značajna sredstva za izgradnju 12 kilometara puta u opštini Aleksandrovac putna infrastruktura u Župi biće podignuta na kvalitativno i kvantitativno viši nivo, što je potreba građana naše opštine. Nadam se da će i naredne godine Vlada i resorna ministarstva podržati naše razvojne projekte i da će se nastaviti vrlo uspešna saradnja. Izgradnjom puteva u ovom potkopaoničkom kraju doprinećemo ubrazanijem razvoju seoskog, verskog i vinskog turizma i Kopaonik približiti mnogobrojnim gostima i turistima.

Rukovodstvo opštine
Rukovodstvo opštinefoto: Kurir.rs/Ž.M.

Ukoliko vremenske prilike dozvole do kraja godine biće asfaltirana i deonica puta od raskrsnice u Drenči do Manastira i tako doprineti da brojni vernici i namernici pohode ovu srednjevekovnu svetinju, izjavio je čelnik lokalne samouprave dr Mirko Mihajlović.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track