01:11

Kolaps na auto-putu Miloš Veliki

POČEO I ZIMSKI RASPUST

KRKLJANAC NA MILOŠU VELIKOM, SVI BEŽE IZ GRADOVA ZA PRAZNIKE: Prve slike sa auto-puta, gužva u oba smera! SVE STOJI (FOTO, VIDEO)

Srbija -

ČAČAK - Praznične saobrćajne gužve već su počele. Na autoputu Miloš Veliki već u popodnevnim satima došlo je do zakrčenja, a ogromne kolone vozila forimarane su i iz pravca Beograda i iz pravca Čačka.

"Gužve su na ovoj deonici očekivane, kao i na obilaznici oko Čačka. Krenuli smo ranije u nadi da ćemo ih izbeći, ali izgleda da je bilo uzalud. Čekamo već oko 20 minuta da nastavimo put", rekao je za RINU jedan od vozača koji se uputio iz Beograda ka Zlatiboru.

Miloš Veliki, gužva
foto: RINA

Iz JP Putevi Srbije ranije danas već su apelovali na sve vozače da je moguće da dođe do gužvi u saobraćaju i da svoju vožnju prilagode uslovima na putu.

1 / 5 Foto: RINA

"Putevi Srbije preduzeće sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, te će svi naplatni kanali biti u funkciji bez minuta pauze.

01:11

Kolaps na auto-putu Miloš Veliki

Duž autoputa, na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu", saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Miloš Veliki, gužva
foto: RINA

Gužve u saobraćaju ne bi trebalo ni da čude, jer su svi smeštajni kapaciteti na planinama Zapadne Srbije popunjeni već danima unapred i traži se krevet više.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track