OD KLIZANJA DO FUTSALA: Za praznike nema dosade u Loznici
Foto: Kurir/T.I.

mnoštvo događaja

OD KLIZANJA DO FUTSALA: Za praznike nema dosade u Loznici

Srbija -

Lozničanima i njihovim gostima tokom novogodišnjih i božićnih praznika, tačnije sve do 12. januara, na raspolaganju će biti više mogućnosti da se lepo zabave, rekreairaju i opuste.

Osim novogodišnjeg bazara na šetalištu i u Banji Koviljači, koji je u toku, i uživanja na ledu na klizalištu otvorenom od ponedeljka, a biće do kraja januara, Turistička organizacija grada Loznice u saradnji sa drugim ustanovama i organizacijama pripremila je mnoštvo sadržaja.

Loznica
foto: Kurir/T.I.

Nova godina će po tradiciji početi sa manifestacijom "Priđi srcem", u subotu, ispred Vukovog doma kulture, a Lozničani će moći da se druže sa animatorima iz Beograda i Novoga Sada, stiže Deda Mraz u fijakeru, biće i drugih iznenađenja, a, kao i uvek, prodajom odgovarajućih suvenira biće prikupljen novac u humanitarne svrhe.

Prvi ovogodišnji vikend, kao i drugi, rezervisani su za Dečju zimsku futsal ligu u hali "Lagator", a u utorak će od 18 sati početi "Lila-Lo zimska žurka" na kojoj će moći da se igra i peva uz Dejana Cukića i "Spori ritam bend" koji će svirati na šetalištu. U isto vreme, na istom mestu, narednog dana koncert će održati orkestar "Vožd".

Loznica
foto: Kurir/T.I.

Na Badnje veče će kod Crkve Pokrova Presvete Bogorodice u Loznici i hrama Svetih apostola Petra i Pavla u Banji Koviljači biti upriličeno tradicionalno paljenje badnjaka dok je za najradosniji hrišćanski praznik Božić zakazan svečani defile traktora od vašarišta u Klupcima do Loznice.

Loznica
foto: Kurir/T.I.

Drugoga dana Božića Lešnica će biti domaćin "Pršutijade", a u 18 sati ispred Vukovog doma u Loznici nastupa di-džej Una Andrea. Tačku na programe staviće sportska poslastica, 12. januara, kada će prijateljsku utakmicu odigrati futsalske reprezentacije Srbije i Maroka u "Lagatoru".

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track