LEPE VESTI ZA MIONIČKU OPŠTINU: Do leta će biti rekonstruisan park u centru grada
Foto: printscreen

novi projekti

LEPE VESTI ZA MIONIČKU OPŠTINU: Do leta će biti rekonstruisan park u centru grada

Srbija -

MIONICA - Park u centru Mionice u ovoj godini dobiće novi, moderniji izgled. Predsednik mioničke opštine Boban Janković je potpisao ugovor o rekonstrukciji i uređenju parkovskog prostora u centru Mionice, a radovi bi trebalo da budu završeni pre početka leta.

- Sa početkom 2022. godine stižu i lepe vesti u našu opštinu. Plan je da radovi na uređenju parka budu gotovi do juna, kada će Mionica dobiti savremen izgled po ugledu na velike gradove. Ovo je projekat koji će promeniti i ulepšati ambijent i pogled na prostor, i zajedno sa Kućom Kolubarske bitke učiniće da naša varoš bude još primamljivija za turiste - rekao je predsednik mioničke opštine Boban Janković.

Budući izgled parka
Budući izgled parkafoto: printscreen

Pored najavljenih radova, u toku je i izrada projekta proširenja linijskog parka uz reku Ribnicu, čime će taj prostor za odmor i rekreaciju biti proširen i opremljen dodatnim sadržajima.

- U ovoj godini pred nama su brojni projekti koji će ulepšati celu našu opštinu, podići životni standard naših stanovnika i unaprediti kvalitet života- rekao je Janković.

Kurir.rs/ S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track