Najnovije vesti

Lepljeni plakati na kojima se Pavličić poredi sa Rodnijem iz Mućki

Lepljeni plakati na kojima se Pavličić poredi sa Rodnijem iz Mućki

Srbija
Novosađani gradonačelnika Pavličića neretko nazivaju "Rodni", navodno zato što svojom visinom i građom podseća na glumca Nikolasa Lindhursta, koji je tumačio lik Rodnija Trotera u "Mućkama"

NOVI SAD - Širi centar Novog Sada u utorak je oblepljen plakatima "Gotov je!", sa likom Rodnija Trotera iz popularne engleske serije "Mućke", što je jasna aluzija na gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića, čije smenjivanje traže opozicija i deo njegovih koalicionih partnera.

 

Novosađani gradonačelnika Pavličića neretko nazivaju "Rodni", navodno zato što svojom visinom i građom podseća na glumca Nikolasa Lindhursta, koji je tumačio lik Rodnija Trotera u "Mućkama".

 

Autori plakata su nepoznati, a plakati su bili izlepljeni i po Gradskoj kući, sedištu gradske vlade. Igor Pavličić danas je novinarima rekao da je zbog pritisaka i pretnji izmestio porodicu iz Novog Sada.

 

"Morao sam porodicu da izmestim iz Novog Sada da ne bi delili svu tu brigu i zabrinutost. Novi Sad to ne zaslužuje i to se nikada nije dešavalo u našem gradu. Uveren sam da će građani prepoznati one koji se služe takvim metodama", rekao je Pavličić.

 

Ocenio je da je "neuobičajena" atmosfera u kojoj se pokušava smeniti vlast u glavnom gradu Vojvodine.

 

"Više od mesec dana traje ne samo politički pritisak, već i pretnje, a stvara se atmosfera linča u kojoj se ne može ni raditi ni funkcionisati", kazao je Pavličić, koji je i predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...