BAKIĆ: ZA BILO KOJU ULICU KOJU MI RADIMO, ZA BILO KOJI PROJEKAT, POTREBNA JE SNAŽNA SRBIJA
Foto: Promo

BAKIĆ: ZA BILO KOJU ULICU KOJU MI RADIMO, ZA BILO KOJI PROJEKAT, POTREBNA JE SNAŽNA SRBIJA

Srbija -

Kako bi se građanima omogućili što bolji uslovi u saobraćaju, Grad Subotica vredno radi na uređenju i rekonstrukciji ulica. U prethodnoj godini, rekonstruisane su i proširene brojne ulice u Subotici, čime je značajno olakšan protok saobraćaja i čime su izmeštene gužve u gradu. Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, obišao je završne radove na asfaltiranju ulice Sivački put i na licu mesta se uverio u kvalitet izvođenja radova.

Stevan Bakić
foto: Promo

“Imao sam priliku da se lično i na licu mesta uverim, da se radovi na asfaltiranju ulice Sivački put izvode kvalitetno. Želeo bih da pohvalim subotičku kompaniju „Vojput” kao i da se zahvalim direktoru Ognjenu Goluboviću na izuzetnom planiranju i realizaciji plana. Projekat je vredan skoro 18.000.000 dinara, a nakon završetka radova, trasa će biti saobraćajno uređena. U planu je i izgradnja kružnog toka na mestu gde dolazi do ukrštanja sa Batinskom i Mačvanskom ulicom, čime će biti ispunjen jedan od uslova za dalji razvoj industrijske zone, a i samim tim doćiće i do velikog rasterećenja Somborskoga puta”, objašnjava gradonačelnik Bakić.

Stevan Bakić
foto: Promo

Budžet Grada Subotice je pažljivo, odgovorno i ozbiljno planiran i usmeren je za dobrobit građana Subotice. Kako gradonačelnik Subotice navodi, u planu je nastavak asfaltiranja i rekonstrukcije ulica.

Stevan Bakić
foto: Promo

“Za bilo koju ulicu koju mi radimo, za bilo koji projekat koji je počeo Grad ili pokrajina ili država Srbija, potrebna je snažna Srbija. Mi nastavljamo punom snagom da uređujemo ulice u Subotici, pa je Grad u tu svrhu opredelio 76.000.000 dinara. Neke ulice su već završene, neke privodimo kraju, a u narednih mesec dana planiran je rad na ulicama u Mesnim zajednicama Palić, Aleksandrovo, Dudova šuma i Čantavir. Ovo je dovoljan dokaz da su Gradske finansije odgovorno i ozbiljno planirane i da je budžet urađen tako da bude usmeren za dobrobit građana Subotice”, izjavio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

Subotica zivi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track