U PANČEVU BRUTALNO NAPADNUTI RADNICI HIGIJENE: Radnici uplašeni, kome smeta da grad bude čistiji?
Foto: screenshot RTV Pančevo

U PANČEVU BRUTALNO NAPADNUTI RADNICI HIGIJENE: Radnici uplašeni, kome smeta da grad bude čistiji?

Srbija -

Radnici JKP „Higijena“ brutalno su napadnuti danas oko 15 časova u centru Pančeva, dok su obavljali svakodnevne dužnosti odvoženja smeća.

Tokom obavljanja svojih radnih aktivnosti, u nastojanju da grad bude čistiji mučki su napadnuti od strane nepoznatog muškarca.

Nepoznati muškarac, uz salve uvreda i psovki, prišao je kamionu za prikupljanje i odvoženja smeća i ničim izazvan fizički prvo napao vozača kamiona, a zatim počeo da uništava i kamion. Polomio je brisače i razbio šoferšajbnu.

02:59

U Pančevu brutalno napadnuti radnici Higijene

Jedan od radnika Higijene vidno uznemiren izjavio je za RTV Pančevo da on i njegove kolege nisu prvi put napadnuti. Ističući da neko želi da grad bude prljav ali i da možda neko želi da na ovaj način ruši gradsku vlast sprečavajući preduzeća da obavljaju svoj posao.

Da situacija bude gora jedan od napadnutih radnika je asmatičar tako da je sve moglo da se završi i sa mnogo gorim posledicama.

U gradu se konstantno radi i na uklanjanju divljih deponija koji neogovorni gradani prave pored samih kontejnera. Grad je sprovodio i akcije sa simboličnom ekološkom porukom JKP Higijena je uklanjala gradske deponije koji prave neodgovorni građani a Zelenilo površine ozelenjavalo.

Očigledno ne žele svi da žive u lepšem i čistijem gradu.

Radnici su nakon napada skučaj prijavili policiji koja je izašla da obavi uviđaj.

Grad Pančevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track