NOVO LICE LOZNICE: 10 novih autobuskih stajališta (FOTO)
Foto: Kurir/T.I.

izdvojena 3 miliona dinara

NOVO LICE LOZNICE: 10 novih autobuskih stajališta (FOTO)

Srbija -

U centru Loznice postavljena su nova autobuska stajališta koja će onima koji koriste taj vid prevoza omogućiti bolje uslove dok čekaju svoj autobus.

Nova stajališta su modernog izgleda, natkrivena, zaštićena sa tri strane i imaju klupe pa se putnici mogu skloniti od kiše, snega, naći hladovinu tokom sunčanih dana i "odmoriti noge". Na njima su i slike objekata čija je izgradnja u toku, kao što je novi fudbalski stadion, uz natpis "Novo lice Loznice.

Prema podacima iz lozničkog JP "Loznica razvoj" iz gradske kase su za deset novih stajališta izdvojena tri miliona dinara.

Loznica
foto: Kurir/T.I.

Nova stajališta nalaze se u centru grada, na Trgu Vuka Karadžića, Ulici vojvode Putnika, dolaznom peronu na glavnoj, gradskoj autobuskoj stanici, Lagatoru kao i u Banji Koviljači i Lešnici. Osim novih sledi i rekonstrukcija postojećih na najfrekventnijim pravcima iz grada, duž valjevskog puta, ka Gornjoj Koviljači, odnosno Malom Zvorniku kao i na šabačkom putu, u naseljima ka Novom Selu.

Nažalost, na jednom od novih stajališta već su neki polepili oznake lokalne navijačke grupe, a građani se nadaju da to neće uzeti maha i da ona neće biti iskorišćena kao pogodna mesta za isticanje oglasa, lepljenje umrlica, ili stranačkih plakata u ovim predizbornim danima, i tako naružena. Uglavnom, putnici imaju bolje uslove dok čekaju svoj prevoz, a hoće li i dokle nova stajališta zadržati prvobitan izgled ostaje da se vidi.

Kurir.rs/T.I.

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track