BEZOBRAZLUK BAHATOG VOZAČA MOTORA: Mladić proleteo kroz pešačku stazu na kojoj su deca, Čačani ostali bez teksta (VIDEO)
Foto: Ustupljena fotografija/RINA

izbegnuta tragedija

BEZOBRAZLUK BAHATOG VOZAČA MOTORA: Mladić proleteo kroz pešačku stazu na kojoj su deca, Čačani ostali bez teksta (VIDEO)

Srbija -

Neverovatno bahat potez iznenadio je sve Čačane koji su šetali pored Zapadne Morave. Na pešačkoj stazi, jednoj od najposećenijih u gradu, mladić sa motorom oglušio se o sve moguće zabrane kretanja i uz brzu vožnju popeo se uz stepenište koje vodi na gradsku branu. Svi koji su se našili u blizini ostali su šokirani prizorom.

"Motor nije čak ni onaj skuter, nego veći motor koji se koristi u trkama. Mladić sa kacigom na glavi samo je odjednom naleteo prošao pešake i mimo njih krenuo uz stepenište, kasnije je nastavio preko brane i dalje bedemom. Ovo je zaista nečuveno, jer je na taj način ugrožena bezbednost pešaka, a ono što je najgore jeste da na toj stazi i u tom delu grada u svako doba ima mnogo male dece. Pitam se da li smo takav narod da nam i na Moravi treba policajac koji će da dežura i sankcinoše bahate mladiće", kaže za RINU ogorčena Čačanka.

00:11

Bahati vozač motora proleteo kroz pešačku stazu na kojoj u svakom trenutku ima mnogo male dece

Prošle godine u potpunosti je uređen čitav deo oko gradske plaže, pa je od blata, prašine i rugla nastala lokacija koja sada služi za ponos svim stanovnicima. Sada je to najlepši deo grada, gde sa prvim prolećnim danima sve vrvi od naroda. Uređen je i parking, postavljen dečji mobilijar i klupe, ali pojedinicima to kao da nije važno. Za par minuta svoje lične satisfakcije spremni su da pošalju sramotnu sliku iz svog grada.

"Uložili smo velike napore da ovo bude zaista najlepši deo Čačka i u tome smo uspeli. Rastužuju me slike ovakvih pojedinaca, ali na svu sreću njih je vrlo malo i većina građana ovde dolazi sa porodicom i prijatljeima kako bi u prijatnom ambijentu proveli lepo vreme pored reke. Ovakva remećenja javnog reda i mira su nedopustiva", izjavio je gradonačelnik Milun Todorović. Novina na Gradskoj plaži je i potpuno nov javni toalet, koji će biti dostupan svim sugrađanima koji posećuju ovaj deo grada, a prilagođen je i osobama sa invaliditetom i poseduje i poseban deo za majke sa bebama.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track