ODRŽAN SAJAM CVEĆA U KRUŠEVCU: Zamirisao ceo grad, pogledajte kako je bilo! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Velika manifestacija Regionalne privredne komore Kruševac

ODRŽAN SAJAM CVEĆA U KRUŠEVCU: Zamirisao ceo grad, pogledajte kako je bilo! (FOTO)

Srbija -

KRUŠEVAC - Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga organizovala je Sajam cveća u Kruševcu, koji je svečano otvorila gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović.

-Sajam cveća se organizuje u cilju promocije i povećanja proizvodnje cveća, sadnog materijala i četinara u Rasinskom okrugu, kao i povezivanja proizvođača međusobno, i sa proizvođačima prateće opreme iz ove oblasti. Ove godine Sajam smo organizovali u Cvetnoj nedelji, u vremenu kada već kreće veća potražnja za cvećem i sređivanjem balkona i dvorišta, istakla je direktorka Regionalne privredne komore Rasinskog okruga Maja Marković.

Sajam je otvorila gradonačelnica Jasmina Palurović, koja je pozdravila izlagače, sve prisustne i decu iz vrtića “Leptirić”.

-Nadamo se da će nastaviti sa tradicijom organizovanja ove sajamske izložbe, što je prilika da izlagači pokažu šta su radili tokom godine – ovo prelepo cveće, rekla je čelnica lokalne samouprave.

Na sajmu su se predstavili proizvođači sobnog, balkonskog i baštenskog cveća, četinara i ukrasnog šiblja, sadnica ruža i prateće opreme (saksija i žardinjera, hraniva i zaštitnih sredstava…), a organizovana je i izložba rukotvorina i starih zanata.

Tokom ceremonije svečanog otvaranja održan je i prigodan kulturno-umetnički program.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja