DONACIJA MINISTARSTVA ZDRAVLJA ALEKSANDROVCU: Poklonili 2 KOMBI VOZILA i kompletnu prateću opremu domu zdravlja
Foto: Kurir/Ž.M.

vredan poklon

DONACIJA MINISTARSTVA ZDRAVLJA ALEKSANDROVCU: Poklonili 2 KOMBI VOZILA i kompletnu prateću opremu domu zdravlja

Srbija -

Dom zdravlja „Dobrivoje Ger.Popović“ iz Aleksandrovca dobio dva kombi vozila, od kojih je jedno sanitetsko, a drugo za prevoz pacijenata na dijalizu. Prema rečima direktorke Doma zdravlja u ovoj potkopaoničkoj opštini dr Veroslave Đorđević Tomić, ova donacija je vrlo značajna građanima Župe.

Aleksandrovac
foto: Kurir/Ž.M.

„Sada će mnogo lakše i brže da prevozimo pacijente na dijalizu, ali i one naše građane kojima je potrebna hitna medicinska pomoć. Ministarstvo zdravlja doniralo je i kompletnu prateću opremu za oba vozila. Ukupna vrednost ove donacije iznosi oko 8.000.000 dinara, na čemu smo im veoma zahvalni“ , izjavila je čelnica ove zdravstvene ustanove.

Predsednik opštine Aleksandrovac dr Mirko Mihajlović kaže da se u ovoj godini očekuju velika državna ulaganja u izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih objekata Doma zdravlja.

Aleksandrovac
foto: Kurir/Ž.M.

- U dvorištu Doma zdravlja uskoro ćemo početi izgradnju višenamenskog objekta, za koji će Vlada Srbije i Kancelarija za kapitalna ulaganja izdvojiti značajna finansijska sredstva. Pored toga, ove godine očekujemo i početak radova na gasifikaciji Doma zdravlja, rekao je čelnik lokalne samouprave.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track