01:18

BESPLATNE HALJINE ZA MLADE MATURANTKINJE! Obezbeđena šminka i manikir BEZ DINARA DOBIJU IZGLED O KAKVOM SANJAJU

KANCELARIJA ZA MLADE

BESPLATNE HALJINE ZA MATURANTKINJE! Obezbeđena šminka i manikir BEZ DINARA DOBIJU IZGLED O KAKVOM SANJAJU

Srbija -

"Doniraj matursku haljinu" je akcija koma ima za cilj da devojkama besplatno i anonimno obezbedi izgled o kakvom sanjanju. Potrebno je samo da se jave u Kancelariju za mlade u Sremskoj Mitrovici.

- Ove godine imamo ubedljivo najlepše haljine. Kontaktiraju nas čak i iz drugih gradova kao što je Ruma, Novi Sad, Zvornik. Čak žele i poštom da nam pošalju. Imamo i jednu zanimljivu informaciju, jedan čovek iz Nemačke nas je kontaktirao putem društvenih mreža i želi da donira 70 evra da bi neko kupio matursku haljinu - kaže Biljana Matić, koordinatorka Kancelarije za mlade u Sremskoj Mitrovici.

matura
foto: Kurir televizija

Maturske haljine mogu da donesu oni koji žele da doniraju matursku haljinu u Kancelariju za mlade.

- Mogu da se prijave maturantkinje i osnovnih i srednjih škola. Cela akcija je anonimna, nikada seb neće otkriti kako te haljine izgledaju, niti ko su devojke koje su ih uzele. Takođe, pored haljina je obezbeđena i frizura, šminka i manikir - kaže Biljana Matić.

Maturske haljine se pozajmljuju, a zatim se peru i sređuju i spremne su da ih ponesu neke nove maturantkinje već naredne godne. Akcija nije ograničena isključivo na Sremsku Mitrovicu.

Kurir.rs

Bonus video:

04:40

SRBIJA OBORILA NEGATIVNI REKORD porast broja HIV pozitivnih osoba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja