ŠTA ĆE IM ŠATOR U STANU? Oglas za izdavanje stana izazvao haos na mrežama: 300 evra plus depozit - vredi li ovo toliko? (FOTO)
Foto: Shutterstock

stanodavci bez granice

ŠTA ĆE IM ŠATOR U STANU? Oglas za izdavanje stana izazvao haos na mrežama: 300 evra plus depozit - vredi li ovo toliko? (FOTO)

Srbija -

Ukoliko ste se makar jednom u životu našli u situaciji da tražite novi životni prostor, znate koliko to može da potraje i koliko može da bude naporno i razočavajuće.

Stanodavci često precene svoje stanove, pa cene mogu da "skaču" u nebesa i kada se izdaje prostor u kojem čak nema ni osnovnih stvari.

"Izdaje se stan na Bulevaru Patrijarha Pavla. Cena 300 evra plus depozit", glasi jedan od oglasa koji je objavljen na društvenim mrežama.

Oglas ne zvuči tako loše, koliko loše izgleda.

Na fotografijama koje su objavljene, nalazi se jednosoban stan u kojem ima toliko malo nameštaja, da čak ne postoji ni ormar. Kako garderoba mora negde da se odloži, ovde je za to postavljen platneni ormar.

Vodili su računa i o osnovnom pravilu da se voda i struja u kuhinji ne mešaju, pa tako prostor između sudopere i šporeta čini nedostatak kuhinjskih elemenata.

Korisnici društvenih mreža nisu uspeli da ostanu ravnodušni, te je jedan naveo da se njegov drugar nalazi u novom stanu u istoj ulici ali da plaća 180 evra.

"Ovako nešto slično"napisao je on.

"Šta će im šator u stanu?", upitao je jedan korisnik ove društvene mreže.

Ipak, neko se osmelio i napisao da je nameštaj koji se nalazi u stanu "iz prošlog veka".

"Otvorili" su se za TV komodu i ovaj veli viseći deo u kupatilu koji je nešto najjeftinije što može da se nađe", napisao je on.

"300 e za 40 kv, i "ormanom" od ...sta god da je ovo. To je jedini "orman" u stanu", još je jedan od komentara.

"Može tako i toliko jer je ponuda siromašna, a ludačka potražnja", nadovezao se još jedan korisnik Tvitera.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track