300m², 5 SPAVAĆIH, 2 KUPATILA, VISOKI PLAFONI, VELIKA KUHINJA! Vlasnik 1/1 prodaje kuću po šok-ceni na samo 40 km od BG (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Facebook

KAŽE, MOŽE I ZAMENA ALI ZA ZAPADNU SRBIJU

300m², 5 SPAVAĆIH, 2 KUPATILA, VISOKI PLAFONI, VELIKA KUHINJA! Vlasnik 1/1 prodaje kuću po šok-ceni na samo 40 km od BG (FOTO)

Srbija -

Kaže da je u blizini reke, netaknutoj prirodi, ima i centralno grejanje, a i mesto je poznato

Baš dugo nijedna kuća nije izazvala ovakvo interesovanje na društvenim mrežama. Ljudi obično nude ruine i placeve s nekakvim udžericama i kućercima, ali ovog puta na Fejsbuku se na prodaju nudi kućerina od 300 kvadrata.

Nudi je Miroslav, kako kaže vlasnik 1/1, a opisao ju je ovako...

- Kuća povoljno, može zamena za seosko domaćinstvo jugozapadna centralna Srbija. Izuzetna prilika. Kupinovo se nalazi na 40 km od Beograda, opština Pećinci u zaštićenom rezervatu prirode Obedska bara. Čista priroda bez industrije, bogata šumom. Na obali reke Save...

Kupinovo, Sava
foto: Youtube Printscreen

Na prodaju kuća u Kupinovu na placu od 10 ari. Kuća ima 290m2. 5 spavaćih soba, 2 kupatila, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom veličine 70m2, galeriju na spratu. 2 sobe i kupatilo u prizemlju i 3 sobe i kupatilo na spratu. Centralno grejanje na pelet kombinacija podnog i radijatorskog. Kuća je zidana ytong termo blokom 30 cm. Terasa 44 m2 natkrivena. Kuća je idealna za veću porodicu ili turizam.

kuća, prodaja, kvadrat, Fejsbuk, kuća na prodaju, Kupinovo, Miroslav
foto: Facebook Printscreen

Kupinovo se nalazi na 40 km od Beograda između Save i Obedske bare. Leži na izvorima termalnih voda i uskoro će postati banja. Kuća se uz minimalna ulaganja odmah može pretvoriti u divan pansion sa 5 soba za izdavanje.

kuća, prodaja, kvadrat, Fejsbuk, kuća na prodaju, Kupinovo, Miroslav
foto: Facebook Printscreen

Na placu se nalazi i stara kuća veličine 70m2 (idealna za mali etno restoran) . Sve je legalizovano i uknjiženo. Vlasnik 1/1. Vredi videti slike ne mogu da dočekaju kakva je kuća.

Miroslav je od ostalih pogodnosti pobrojao i sledeće: optički kabl za internet i gas koji je prošao kroz ulicu.

Kad je reč o ceni, evo šta je odgovorio zainteresovanim kupcima...

kuća, Kupinovo, Miroslav, prodaja
foto: Facebook Printscreen

To znači da kvadrat nove kuće s placem i starom kućom nudi za otprilike 230 evra.

Čini li vam se da je to mnogo, malo ili realno...

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track