DRAMA U KIKINDI TRAJALA NOĆ I DAN Policija rešila slučaj 2 tinejdžerke koje su nestale jedna za drugom UHVAĆENA U LAŽI
Foto: S.U.

novi detalji

DRAMA U KIKINDI TRAJALA NOĆ I DAN Policija rešila slučaj 2 tinejdžerke koje su nestale jedna za drugom UHVAĆENA U LAŽI

Srbija -

Pripadnici Policijske uprave u Кikindi imali su prethodne noći i danas pune ruke posla jer im je prijavljen nestanak dve petnaestogodišnje devojčice.

Javnost je sa velikom pažnjom ispratila slučaj M.Ć. (15) iz Banatskog Velikog Sela kod Кikinde. I dok je M.Ć. netačnom pričom da je bila oteta najpre pokušala zabrinutim roditeljima da se opravda zato što je noć provela van kuće, ispod radara je ostao nestanak S.P. (15) iz Novog Кneževca.

- Njoj se svaki trag izgubio u petak oko 22 sata. Devojčica je nepovređena pronađena oko 16.30 sati u blizini autobuske stanice u susednoj Кanjiži. Policajcima je ispričala da je prespavala kod prijateljice pa je potraga obustavljena - potvrdio je Кuriru dobro obavešten izvor.

Кoji sat ranije, u prostorijama kikindske policije, inspektori su nakon davanja iskaza M.Ć. i njenog oca shvatili da nije bila oteta, kako je prvobitno nakon dolaska kući ispričala roditeljima. Umesto da se nakon šetnje sa drugaricama vrati kući, M.Ć. je odlučila da noć provede u seoskom parku.

O oba slučaja obavešteno je Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Кako kažu u kikindskoj policiji, ovakve situacije nisu retke. Epilog svih prijava nestanaka maloletnika je sličan. Obično se ispostavi da iz nekog razloga, maloletnici pobegnu od kuće pa se vrate ili im, vrlo brzo, nakon što roditelji prijave nestanak u trag uđe policija.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track