RENOVIRA SE SALA DOMA KULTURE U MALOM ZVORNIKU: Evo šta će sve unutra biti novo
Foto: Kurir/T.Ilić

Uz podršku države

RENOVIRA SE SALA DOMA KULTURE U MALOM ZVORNIKU: Evo šta će sve unutra biti novo

Srbija -

MALI ZVORNIK - Za renoviranje velike sale Doma kulture malozvornička Biblioteka ‘’17. septembar’’ dobila je devet i po miliona dinara na konkursu ‘’Gradovi u fokusu 2022“ Ministarstva kulture Srbije.

U sklopu rekonstrukcije sale predviđena je zamena dotrajalih stolica i podova, a završetak radova planiran je do septembra ove godine, odnosno sve treba da bude urađeno do obeležavanja Dana opštine, 17. septembra, pošto je planirano da u renoviranoj sali Doma kulture bude održana svečana sednica Skupštine opštine.

Prema rečima, Slavojke Spasenović, direktorke biblioteke, koje prenosi opštinski portal, rekonstrukcija predstavlja prvu fazu uređenja objekta Doma kulture, pošto je ubuduće predviđeno još radova na obnovi i adaptaciji tog prostora radi obezbeđivanja što boljih uslova za aktivnosti u oblasti kulture.

Mali Zvornik, Dom Kulture
foto: Kurir/T.Ilić

Direktorka je sa predsednikom opštine, Zoranom Jevtićem, nedavno u Palati Srbija u Beogradu prisustvovala sastanku sa ministarkom i potpredsednicom Vlade, Majom Gojković, organizovanim za predstavnike lokalnih samouprava dobitnica ovogodišnjih grantova Ministarstva kulture.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track