SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U MALOM ZVORNIKU: Radnike različitih profila traži 12 kompanija
Foto: T.Ilić

nsz

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA U MALOM ZVORNIKU: Radnike različitih profila traži 12 kompanija

Srbija -

Nezaposleni Malozvorničani imaće poslednjeg majskog dana priliku da potraže odgovarajuće radno mesto na Sajmu zapošljavanja koji organizuje loznička filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u fiskulturnoj sali malozvorničke Srednje škole.

Na sajmu će učestvovati dvanaest poslodavaca sa teritorije malozvorničke opštine i susednog grada Loznice.

Kompaniji "Minth Automotive Europe" iz Loznice potrebno je petnaest različitih profila radnika, a među njima su radnici u proizvodnji, supervizor za ljudske resurse, knjigovođa, planer materijala, supervizor proizvodnje, CNC tehničar, tehničar robotike, tehničar merenja, projektni inženjer, inženjer kvaliteta, inženjer kvaliteta nabavke, tehničar opreme, alatničar, varilac i inspektor kvaliteta.

Na sajmu će biti i preduzeća kojima trebaju kuvari, sobarice, šivači, bravari, elektrotehničari, električari, rukovaoci jednostavnih građevinskih mašina, bušači-palioci mina, rudarski tehničari, bravari-monteri, moleri-fasaderi, pekari, radnici svih profila u oblasti stanogradnje i drugi.

Iz malozvorničke poslovnice NSZ pozvali su nezaposlene sugrađane da u što većem broju posete sajam i iskoriste mogućnost da direktno kontaktiraju moguće poslodavce i možda dođu do radnog mesta.

(Kurir.rs/T.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track