RAZREŠENJA I NOVA POSTAVLJENJA U ZC VRANJE: Kadrovske promene u rukovodstvu Zdravstvenog centra Vranje
Foto: T.S.

promene

RAZREŠENJA I NOVA POSTAVLJENJA U ZC VRANJE: Kadrovske promene u rukovodstvu Zdravstvenog centra Vranje

Srbija -

U rukovodstvu Zdravstvenog centra Vranje došlo je do kadrovskih promena. Dr Nikola Popović, specijalista pedijatrije razrešen je dužnosti upravnika Opšte bolnice Vranje. Na ovu funkciju imenovana je dr Nataša Stoiljković, specijalistkinja otorinolaringologije, saopšteno je iz ZC Vranje.

Dužnosti rukovodioca Službe za nemedicinske poslove ZC Vranje, razrešena je Snežana Stanković, diplomirana ekonomistkinja. Ovu funkciju obavljaće Vesna Stojanović, diplomirana pravnica.

Vranje, Kadrovska
foto: T.S.

"Imajući u vidu složenu situaciju u Zdravstvenom centru Vranje, s obzirom na organizaciju rada u uslovima kada se rekonstruiše zgrada Opšte bolnice Vranje, a u cilju boljeg funkcionisanja Zdravstvenog centra Vranje, kao i pružanja adekvatnih zdravstvenih usluga svojim korisnicima, urađene su kadrovske promene u rukovodstvu Zdravstvenog centra Vranje.

Snežana Stanković, diplomirana ekonomistkinja razrešena je dužnosti rukovodioca Službe za nemedicinske poslove Zdravstvenog centra Vranje (pravna i finansijska služba) - na ovu funkciju imenuje se Vesna Stojanović, diplomirana pravnica; dr Nikola Popović, specijalista pedijatrije razrešen je dužnosti upravnika Opšte bolnice Vranje - na ovu funkciju imenovana je dr Nataša Stoiljković, specijalistkinja otorinoralingologije.

Vranje, Kadrovska
foto: T.S.

Rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje zahvaljuje se na dosadašnjoj saradnji i doprinosu Snežani Stanković i dr Nikoli Popoviću", izjavio je direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saše Đorđevića. Kadrovske promene unete su u informator o radu ove zdravstvene ustanove.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track