STIGLI SANITET I VOZILO ZA DIJALIZU: Velika donacija Domu zdravlja u Trsteniku
Foto: Ž.M.

Ministarstvo zdravlja

STIGLI SANITET I VOZILO ZA DIJALIZU: Velika donacija Domu zdravlja u Trsteniku

Srbija -

Danas je Domu zdravlja u Trsteniku dostavljen sanitet i vozilo za dijalizu, koje je Ministarstvo zdravlja doniralo po projektu "Hitan odgovor R. Srbije na Kovid-19". Prema rečima direktorke Doma zdravlja dr Zakline Ristic, postojeća vozila ove ustanove su iz 1997, zatim 2005, 2006. i 2007. godine.

-Naša vozila su prošla milionske kilometraže da bismo pomogli pacijentima u gradu i u brojnim selima. Novi sanitet i vozilo za dijalizu nam mnogo znače, jer su moderni, a nama su bili neophodni. Zahvaljujem se Ministarstvu zdravlja i Vladi Srbije na ovoj velikoj donaciji, a mi ćemo dati sve od sebe da naše usluge građanima budu što brže i što kvalitetnije.

1 / 3 Foto: Ž.M.

Milena Turk, predsednica opštine Trstenik, kaže da lokalna samouprava nije sedela skrštenih ruku.

-Osim ove vredne donacije,, za koju se zahvaljujemo Ministarstvu zdravlja, mi smo takođe od opštinskih sredstava nabavili još jedan sanitet i dva vozila za Patronožnu službu. Želim da najavim realizaciju projekta energetske efikasnosti, na zgradi Doma zdravlja biće zamenjena stolarija i čitav ovaj objekat biće energetski saniran, obećala je čelnica lokalne samouprave.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track