NAJLEPŠE LICE LOZNICE: Dečji karneval povodom Dana grada (FOTO)
Foto: Kurir/T.I.

NAJLEPŠE LICE LOZNICE: Dečji karneval povodom Dana grada (FOTO)

Srbija -

Dečji karneval održan je u sklopu programa obeležavanja 16. juna Dana grada, večeras na šetalištu ispred Vukovog doma kulture. Mnoštvo šarenih balona, pesma, igra, muzika, animatori, slikanje po licu, zastavice, sve to napravilo je pravu karnevalsku atmosferu u kojoj su najviše uživali najmlađi, oni koji su budućnost Loznice.

Na šetalištu su se smenjivali predškolci kao i učenici nižih razreda koji su plesali i pevali, a za svoje nastupe bili su nagrađivani apluzom starijih sugrađana. Najveću pažnju i velikih i malih privukla su tri animatora, Vila, Sirena i velika Kraljica svih štulaša iz ‘’UV Dance’’. Prema rečima Snežane Perić direktorke Turističke organizacije grada Loznice’’ ovo je deo programa povodom rođendana Loznice.

1 / 7 Foto: Kurir/T.I.

- Srećni smo što posle dve godine možemo da organizujemo Dečji karneval u punom sjaju i što se odazvalo ovoliko dece. Tu je više od 300 mališana iz Predškolske ustanove ‘’Bambi’’, privatnih vrtića i igraonica kao i naših osnovnih škola. Imamo pravu karnevalsku atmosferu, a drago nam je što je veliki broj sugrađana došao da vidi ovaj program – kazala je ona i dodala da Lozničane i goste grada ove sedmice očekuju svakodnevni programi.

Podsetila je da je sve počelo velikim koncertom Marije Šerifović u petak, vikend je bio u znaku međunarodnog festivala folklora ‘’Raspevano proleće’’, a pored ostalog će u četvrtak, na Dan grada, na šetalištu će biti održan etno-bazar, a u poslepodnevnim satima nastupiće kvartet Uvertira i dečji folklorni ansambl KUD ‘’Karadžić’’ .

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track