HAOS NA GROBLJU! Policija u Kuršumliji intervenisala zbog BIZARNOG SLUČAJA, zbog jednog čoveka A ONDA SVI STALI U NJEGOVU ODBRANU
Foto: Ana Paunković

nesvakidašnji slučaj

HAOS NA GROBLJU! Policija u Kuršumliji intervenisala zbog BIZARNOG SLUČAJA, zbog jednog čoveka A ONDA SVI STALI U NJEGOVU ODBRANU

Srbija -

Nesvakidašnji događaj odigrao se na poslednjim zadušnicama na starom kuršumlijskom groblju. Jedan građanin je došao na zadušnice zapalio sveću ocu i majci, seo pored njihov grobova i posle izvesnog vremena zapevao, prenosi portal Topličke vesti.

To je nekome zasmetalo pa je pozvao policiju. Policijska patrola je došla a razgovor je tekao otprilike ovako:

- Zašto si pevao na groblju?

- Samo sam pitao roditelje kako je „tamo“ vreme i da li neko pita za mene.

- Kako si pitao?

Lopužnja, groblje, ubistvo
foto: Zorana Jevtić

- Kako si maaaajko, kako si oče, kako je tamo vremeeee…… pita li neko za menenee (pesma Šabana Šaulića).

Patrola policije je otišla smatrajući da nije učinjen nikakav prekršaj.

Inače, ovaj građanim je poznat većini Kuršumličana. Kako prenose Topličke vesti ovaj Kuršumličanin je rekao da je njegov otac bio muzičar i veoma veseo čovek.

Pojasnio je da je došao na zadušnice i obavio posao kako treba. Poneo je i pola litara rakije kakav je i običaj.

Pijuckao je po malo i vraćao sećanje na roditelje. Najviše se sećao oca koji je bio veseljak i stalno je pevao. Zbog toga je zapevao. Kaže da je pesma nekako sama krenula i ne smatra da se ponašao neprilično, uradio je ono što bi njegov otac želeo.

Kurir/Topličke vesti

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:55

ŠTAMPANJE UMRLICA JE PROŠLOST: Sad možete onlajn da organizujete sahranu, pretražujete groblje i vidite informacije o pokojniku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track