PREMINUO DR PREDRAG MILENKOVIĆ: Vrsni lekar iz Kraljeva izgubio najvažniju bitku, iza sebe ostavio dvoje dece
Foto: Opšta bolnica Studenica

In memoriam

PREMINUO DR PREDRAG MILENKOVIĆ: Vrsni lekar iz Kraljeva izgubio najvažniju bitku, iza sebe ostavio dvoje dece

Srbija -

Opšta bolnica „Studenica“ iz Kraljeva saopštila da je dr Predrag Milenković, specijalista gastroenterologije i šef Odseka za gastroenterologiju ove zdravstvene ustanove, preminuo danas u ranim jutarnjim časovima u 65-oj godini.

Dr Predrag Milenković je rođen 28. oktobra 1957. godine u Čačku, gde je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1983. godine.

Radni odnos je najpre zasnovao u čačanskoj bolnici „Dragiša Mišović“, gde je radio do 1985. godine, a zatim je prešao u Prirodno lečilište u Mataruškoj banji. Specijalistički ispit iz interne medicine položio je 1992. godine.

Od 14. marta 1994. radio je u kabinetu za gastroenterologiju tadašnjeg Medicinskog centra ”Studenica” Kraljevo. Nakon završene subspecijalizacije iz gastroenterologije 1997. godine radio je kao gastroenterolog i obavljao je funkciju šefa Odseka za gastroenterologiju.

Dr Predrag Milenković je bio oženjen, otac dvoje dece.

Povodom smrti dr Milenkovića, u četvrtak, 23. juna, u 11 časova, u restoranu hirurške bolnice u Kraljevu biće održan komemorativni skup. Opelo je zakazano za petak u 13 časova ispred porodične kuće u Mršincima kod Čačka, a potom i sahrana na lokalnom groblju.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track