SAMO JEDAN ROKI IMA U SRBIJI: Ovo je muškarac sa snimka na kome trenira BORILAČKE VEŠTINE na plaži DOK VEŽBA NEMA VREMENA ZA PRIČU
Foto: Drustvene Mreže

postao popularan

SAMO JEDAN ROKI IMA U SRBIJI: Ovo je muškarac sa snimka na kome trenira BORILAČKE VEŠTINE na plaži DOK VEŽBA NEMA VREMENA ZA PRIČU

Srbija -

Jedan snimak mobilnim telefonom sa čuvene mitrovačke plaže Brioni promenio je život Rasima Biberovića Rokija, stanovnika obližnjeg naselja Jalija, vinuvši ga iz potpune anonimnosti u vrh medijske popularnosti.

Snimak objavljen na Fejsbuku imao je veliki broj deljenja i nekoliko hiljada lajkova na toj društvenoj mreži, ali i neuobičajeno mnogo komentara. Mnoge dame želele su da saznaju nešto više o skromnom momku iz predgrađa.

Rasim Roki Biberović svaki dan dolazi na gradsku plažu, ne samo radi kupanja već, kako kaže, i treninga u obližnjoj teretani na otvorenom.

Snimak na kojem izvodi vežbe na obali reke, juče je obišao ne samo Srbiju, već i prostor cele bivše Jugoslavije. Međutim, nisu to bilo kakve vežbe, već je reč i o izvesnim pokretima borilačkih veština, a upućeni tvrde i da on tako zavodi žene na plaži.

Novinari su popularnog Rokija potražili upravo na pomenutoj plaži na obali Save i našli ga - gde drugde - nego u teretani. Rasim nije imao puno vremena za priču s obzirom na to da je zatečen u punom treningu.

- Amerikanci su snimili osam filmova o Rokiju, a u Srbiji postoji samo jedan. To sam ja. Rasim Biberović iz Sremske Mitrovice - ostala je zabeležena izjava momčine kojeg zainteresovane dame sem na plaži mogu videti i u obližnjim sportskim kladionicama u kojima provodi svoje slobodno vreme.

(Kurir.rs/Mitrovica.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja