OVO JE NAJOSPORAVANIJI VIDEO DANA: Za neke je ovaj vozač kamiona heroj, a za neke budala! Dobro pogledajte snimak i PROCENITE SAMI
Foto: Printscreen Instagram uzice.online

opasna situacija u saobraćaju

OVO JE NAJOSPORAVANIJI VIDEO DANA: Za neke je ovaj vozač kamiona heroj, a za neke budala! Dobro pogledajte snimak i PROCENITE SAMI

Srbija -

Snimak jedne nimalo prijatne situacije u saobraćaju, pretpostavlja se na putu u Srbiji, objavljen je danas na društvenim mrežama i izazvao je pravu buru reakcija.

Uz opis ovog video zapisa, nastalog iz automobila tokom vožnje, stoji da je vozač kamiona heroj jer je, sudeći prema autoru snimka, sprečio da se direktno sudari sa terencem "volvo" koji je dolazio iz suprotnog smera.

- Jedno ogromno hvala za vozača kamiona PG registracije. Naš heroj! Spasao nas je ko zna sve čega, direktnog sudara sa "volvo" džipom BG tablica, neizmerno hvala! Kakva reakcija, alal vera!!! - napisano je na Instagramu uz objavu.

Ipak, nisu svi tog mišljenja, koje je moguće bilo i sarkazam, jer je prema velikom broju komentara krivac vozač kamiona.

Naime, kako sumnjaju pojedini korisnici društvenih mreža, vozač kamiona je video odmorište pored puta i napravio je grub prekršaj tako što je izuzetno rizičnim manevrom presekao traku suprotnog smera kako bi se parkirao na proširenje pored kolovoza, a vozač "volvoa", koji je išao iza njega, je zapravo tako reagovao da bi izbegao podletanje pod šleper.

Ostavljamo našim čitaocima da dobro pogledaju ovaj snimak i sami donesu zaključak o spornoj situaciji.

(Kurir.rs/ Instagram Užice online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track