NAJUSPEŠNIJI DIPLOMCI MEDICINSKOG FAKULTETA: Devet lekara dobilo ugovore o radu u ZC Vranje!
Foto: ZC Vranje

Na pravom mestu

NAJUSPEŠNIJI DIPLOMCI MEDICINSKOG FAKULTETA: Devet lekara dobilo ugovore o radu u ZC Vranje!

Srbija -

Najuspešnijim diplomcima Medicinskog fakulteta uručeni ugovori za rad na neodređeno vreme u ZC Vranje

Devet najuspešnijih diplomaca Medicinskog fakulteta, koji su u prethodnom periodu bili angažovani kao lekari po ugovoru, danas su u sali Doma zdravlja Vranje u 10 časova dobili ugovore za rad na neodređeno vreme u Zdravstvenom centru Vranje, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

diplomci, Vranje, ZC Vranje
foto: ZC Vranje

Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević je prilikom svečanog uručenja ugovora o zaposlenju istakao da je izuzetno ponosan na ove mlade ljude, lekare koji su ono što treba Zdravstvenom centru Vranje, a to su novi ljudi i nove, sveže snage. Pored toga što im je poželeo da se pronađu u specijalizacijama i stručnom usavršavanju koje im sledi, uputio ih je i na zajedništvo i saradnju sa svim zdravstvenim radnicima u Zdravstevnom centru Vranje.

diplomci, Vranje, ZC Vranje
foto: ZC Vranje

"Posebno je važna svaka sugestija kolega i ostalih zdravstvenih radnika i neprocenjiva je u kreiranju vašeg profesionalnog pristupa poslu i pacijentima, kao i odnos uvažavanja i poštovanja kako prema svim zaposlenima u Zdravstvenom centru Vranje, tako i prema svim korisnicima naših usluga", zaključio je direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević.

1 / 6 Foto: ZC Vranje

(Kuir.rs / T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track