ŠTO REČE KEBA, BIĆE SVADBA DA SE PAMTI! Nevreme urnisalo srpsko veselje, starojko i kumovi vise s konstrukcije da šatra ne odleti
Foto: Tik Tok Printscreen/Užice oglasna tabla

snimak ne silazi sa društvenih mreža

ŠTO REČE KEBA, BIĆE SVADBA DA SE PAMTI! Nevreme urnisalo srpsko veselje, starojko i kumovi vise s konstrukcije da šatra ne odleti

Srbija -

Dan za danom, oluja za olujom, sastavili se nebo i zemlja, nikad gori kraj leta. Poslednji dani avgusta i prvi dani septembra nekad su važili za top termin za sva veselja, posebno svadbena.

Na trpezi svega ima, suvo je i toplo ali ne pretoplo pa mlade mogu da zablistaju u venčanicama a da šminka ostane netaknuta.

Međutim, prethodnih dana ne mogu se ni nabrojati isplakane suze snajki širom Srbije jer nije bilo dana a da vlaga nije pokvarila frizuru ili ublatnjavila venčanicu.

Upravo iz tog razloga mrežama se opet proširio video-snimak s jednog domaćeg veselja koji je više ličio na kataklizmu kada je ful spremnu šatru za mladence zasuo pljusak i grad, a oluja je bila toliko jaka da su i starojko, i kumovi, domaćini i svatovi morali da se okače na metalnu konstrukciju da šatra ne odleti.

Unutra je bilo sve lepo i svečano, doterano, beli stolnjaci, escajg, tanjiri, salvete a onda je osuo grad.

"Ajoj", "Strašno!", "Ta će da se pamti", "Bome će je pamtiti", "Žao mi ljudi. Šteta, valjda se smirilo kasnije", "Napolju grmi, seva, a ti treba da se držiš za metalnu šipku još stojiš u vodi",

"Dragi gosti, peraja su vam ispod klupe!", "Svadba koja će se večno pamtiti", komentarisali su korisnici TikToka na na video objavljen na profilu užičkog portala "Oglasna tabla".

svadba, šator
foto: TikTok/oglasnatabla

Kurir.rs/Tik Tok/ Užice Oglasna tabla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track