02:17

KO IMA PLAC PORED JEZERA, OBOGATIĆE SE! Selo Pavlovci potpuno podeljeno A RAZLIKA U CENI NEKRETNINA NIKAD VEĆA

KURIR TV

KO IMA PLAC PORED JEZERA, OBOGATIĆE SE! Selo Pavlovci potpuno podeljeno, A RAZLIKA U CENI NEKRETNINA NIKAD VEĆA (VIDEO)

Srbija -

Selo Pavlovci u blizini Rume, na ovom mestu je prodato poljoprivredno zemljište za skoro milion evra. Ima svega 300 meštana, a od bogatstava ima jezero, ali i bogate nove meštane.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Najviše Beograđani dolaze. Gore je naseljeno dosta njih i za koju godinu će biti mali Beograd. Najverovatnije su se podigle cene od kada je Đoković došao, mada je pre toga bio i Andrija Drašković. Sva zemlja koju su naše komšije držale kraj jezera prodali su za veliku sumu novca - rekla je jedna od meštana sela Pavlovci.

Što se tiče nekretnina tiče kuće sa okućnicom u centru sela se mogu naći i za samo 15.000 evra, dok su se njihove komšije koje su imale placeve oko Pavlovačkog jezera obogatile.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

08:46

TATA, KAD ĆEMO DA IMAMO NAŠU KUĆU? Denići se iz košmara ne bude od 1999. Žive u baraki, plac imaju, ALI NE I DOM: Biće, ako Bog da

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track