ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA U NIŠU! Stanari zgrade ispred koje je palo drvo na dečaka kažu da je puka sreća što niko nije poginuo
Foto: Kurir

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA U NIŠU! Stanari zgrade ispred koje je palo drvo na dečaka kažu da je puka sreća što niko nije poginuo

Srbija -

Dečak I.B. (12) lakše je povređen kada je na njega palo drvo topole ispred jedne zgrade u Nišu. Dete je, na svu sreću, prošlo sa lakim povredama, za dlaku je izbegnuta tragedija u kojoj je neko mogao da strada, a moglo je da bude povređeno i više dece.

Naime, u blizini mesta na kojem je palo drvo nalazilo se petoro dece iz OŠ "Mika Antić" koji su vraćali kući. Trojica dečaka, među kojima je bio i povređeni dečak, svratili su do zgrade da otprate dve drugarice i na tom mestu, kao i svakog dana, ostali malo da razgovaraju.

- Dve devojčice su stajale pored i nešto razgovarale, a dečak je sa drugovima bio malo dalje. U tom trenutku je počelo da pada drvo pa su one povikale "sklonite se, sklonite se" pa je jedan od dečaka uspeo da se pomeri i grane su ga samo malo zakačile po ruci, dok su drugog dečaka jače udarile.

On je navodno pokušao rukama da se zaštiti – priča jedan od stanara koji se zadesio na licu mesta nedugo potom.

Na tom mestu deca svake večeri posle škole dolaze tu, tu su se i celo leto igrali žmurke. Stanari očekuju da se nakon ovog događaja konačno problem reši i da drugo stablo bude uklonjeno jer strahuju da će pasti i druga topola.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track