MISTERIJA U PROKUPLJU: Kuće im se samozapalile, VLASNICI u šoku, odlučili se ipak za OVAJ POTEZ!
Foto: Youtube printscreen

žive u strahu

MISTERIJA U PROKUPLJU: Kuće im se samozapalile, VLASNICI u šoku, odlučili se ipak za OVAJ POTEZ!

Srbija -

Dve prokupačke kuće letos su se samozapalile, a uzrok je do danas ostao misterija ne samo za ukućane, već i za stručnjake. Posle nekoliko meseci vlasnici kuća su odlučili da zamene sve instalacije i vrate se u svoje kuće.

Kao što su se u dve kuće u beogradskoj ulici u Prokuplju neobjašnjivo palile i gorele utičnice, prekidači, plastične cevi za vodu, bojleri, ruteri i ostali uređaji, tako je sve i prestalo, piše RTS.

Vukoje Jevtić i njegov komšija Dragoslav Đukić, koji su bili prisiljeni da se isele, ponovo su se vratili svojim domovima.

Oni su obnovili kompletnu vodovodnu i elektro mrežu, uradili atest, nakon čega im je Elektrodistribucija ponovo priključila struju.

- Pre mesec dana promenio sam sve, stavio sve novo. Mesec dana kako je struja uključena, ali sam za svaki slučaj osigurao kuću, pa ako hoće neka gori - kaže Vukoje.

Dragoslav kaže da se već duže vremena ne dešava ništa, ali kako niko nije nadležan, nije tako lako mogao da se ponovo priključi na mrežu.

- Tražili su mi atest, zvao sam Institut iz Niša, dali su mi atest i onda su mi priključili struju. Živimo u normali, ali strah je prisutan - kaže Dragoslav.

Kurir.rs, RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track