Limanac naslednik Miloša Vučevića: Ko je Milan Đurić, budući gradonačelnik Novog Sada?
Foto: Printscreen/Instagram/milandjuric77

Limanac naslednik Miloša Vučevića: Ko je Milan Đurić, budući gradonačelnik Novog Sada?

Srbija -

Na jučerašnjoj sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu za novog gradonačelnika Novog Sada predložen je dosadašnji zamenik Milan Đurić

Postavlja se pitanje, ko je Milan Đurić, potencijalni budući gradonačelnik našeg grada.

Đurić je rođen 20. juna 1977. godine, u Novom Sadu, gde je završio Osnovnu školu „Jovan Popović“, a potom i gimnaziju „Isidora Sekulić“. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu diplomirao je 2002. godine i stekao zvanje diplomirani pravnik.

Nakon što je završio fakultet, radio je kao advokatski pripravnik, a posle položenog pravosudnog ispita postaje advokat.

Izabran je za člana Gradskog veća Grada Novog Sada za upravu i propise 2012. godine i na toj funkciji ostaje dva mandata sve do 21. septembra 2020. godine, kada je izabran za zamenika gradonačelnika Grada Novog Sada.

On je takođe bio član UO Fudbalskog kluba “Vojvodina”, član i potpredsednik Skupštine Fudbalskog kluba “Vojvodina”, član Skupštine društva DES Novi Sad, predsednik Skupštine i zastupnik gradskog kapitala Sajma ad, predsednik Radne grupe za uređenje Almaškog kraja.

Strastveni je ljubitelj fudbala, a pored toga voli da boravi u prirodi i uživa u aktivnom odmoru i rekreaciji. Slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima. U braku je sa pravnicom Mirjanom Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track