STIPENDIJE ZA AKADEMCE: Nagrađeno 10 studenata koji su se izdvojili svojim akademskim uspesima i naklonošću ka humanitarnom radu

Humanitarna organizacija “28. jun”

STIPENDIJE ZA AKADEMCE: Nagrađeno 10 studenata koji su se izdvojili svojim akademskim uspesima i naklonošću ka humanitarnom radu

Srbija -

Humanitarna organizacija “28. jun” ove godine dodelila JE stipendije "Nikola Tesla”. Među odabranim stipendistima nalazi se 10 najistaknutijih studenata koji su se izdvojili svojim akademskim uspesima i izrazitom naklonošću ka humanitarnom radu.

Novi stipendisti su: Isidora Vulić - grafički dizajn, Marija Rašković - menadzment i organizacija, Lazar Petrović – pravo, Tina Jovanović – novinarstvo, Anđelija Vojinović – medicina, Dunja Srdanov – pedagogija, Tijana Cvijić – inžinjerstvo, Stefan Šajkarević - političke nauke, Goran Kovačević - računarska tehnika i informatika i Bojana Midžović - sociologija.

1 / 3

- Stipendisti će započeti svoje stažiranje u našoj humanitarnoj organizaciji i svojim stručnim znanjem doprineti podizanju naše humanitarne organizacije na potpuno novi nivo. Želimo da se zahvalimo svima koji su se prijavili, ove godine je to bilo u ogromnom broju što nama predstavlja još veći podstrek da podržavamo obrazovanje i edukaciju naših mladih ljudi, kaže se u saopštenju ove humanitarne organizacije.

Kurir.rs/Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track