FESTIVAL MLADE RAKIJE: Danas su svi putevi u Srbiji vodili u Ljutovo
Foto: Promo

FESTIVAL MLADE RAKIJE: Danas su svi putevi u Srbiji vodili u Ljutovo

Srbija -

Danas su svi putevi u Srbiji vodili u Ljutovo! Kolone vozila dugačke i do par kilometara, dovoljan su pokazatelj da je Festival mlade rakije u Ljutovu neizostavna manifestacija svih ljubitelja ovog alkoholnog pića! Ovogodišnji Festival mlade rakije održan je na salašu porodice Kopilović i to po 14. put, uz veliki broj izlagača iz cele Srbije.

Manifestacija je krunisana takmičenjem, gde se našlo više od 300 uzoraka najukusnije rakije koju su posetioci i sami degustirali tokom celog dana. Takmičilo se više od 40 majstora, a najboljima su uručene i vredne nagrade, među kojima se ove godine našao i kazan od 100 litara kao glavna nagrada.

Pored magičnog napitka - rakije, vredne domaćice iz Ljutova potrudile su se da posetiocima prikažu i druge specijalitete ovog kraja, pa se tako među najukusnijom rakijom našla i tradicionalna ljutovačka štrudla, kao i neizostavni čvarci! Ubrzo je usledilo i proglašenje pobednika, a među njima su bili Darko Milanović na trećem mestu, “Pjur fruit” destilerija iz Rače na drugom i Marin Skenderović na prvom mestu.

1 / 7 Foto: Promo

Pobednicima čestitamo, a vama poručujemo da sledeće godine posetite tradicionalni Festival mlade rakije i da se sami uverite u kvalitet.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track