ČUDO U KRAGUJEVCU! Na Slavišiinu njivu svi dolaze, ne veruju da se ovo desilo pred SVETOG NIKOLU: Nisu mi verovali! (VIDEO)
Foto: Kurir TV

sve je moguće

ČUDO U KRAGUJEVCU! Na Slavišiinu njivu svi dolaze, ne veruju da se ovo desilo pred SVETOG NIKOLU: Nisu mi verovali! (VIDEO)

Srbija -

Domaćinstvo Slaviše Ristića, ovih dana je prava atrakcija u Šumadiji.

Na njegovu njivu dolaze brojni prijatelji, komšije i novinarske ekipe, kako bi se svojim očima uverili da su u decembru rodile lubenice.

Da li su sočne i slatke, baš kao one letnje, proveravala je novinarka Kurir TV Jelena Šipetić.

Jelena Šipetić jede lubenicu u decembru
Jelena Šipetić jede lubenicu u decembrufoto: Kurir TV

- Slatka je kao med. Posadio sam za ličnu upotrebu, pa je ostao jedan red od jedne sorte. Cvetala je celu jesen i sad su stigle da se beru - priča Slaviša i nastavlja:

- Nisu mi verovali, ali i sami možete da se uverite da je tako. Pre neki dan cepali smo drva, dao sam po jednu drugarima. Ubrao sam jednu, tešku 7-8 kila, bila je kao u sezoni.

02:00

ČUDO U KRAGUJEVCU! Slaviši rodile lubenice pred SVETOG NIKOLU: Kao med su, ljudi nisu mogli da veruju kad sam ih poslužio BOSTANOM

Kako kaže, ne postoji tajni recept za ovo čudo prirode.

- Nema tajne, mislim da je samo do sorte, a bilo je i lepog vremena do skora. Evo sad će Sveti Nikola, a bostan može da se jede - kroz smeh će Slaviša.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track