7 PACIJENATA ZBRINUTO POSLE TUČE U NIŠKOJ KAFANI: Dva muškarca teško povređena
Foto: Beta/Saša Đorđević

Dežurni lekari imali dosta posla

7 PACIJENATA ZBRINUTO POSLE TUČE U NIŠKOJ KAFANI: Dva muškarca teško povređena

Srbija -

Nakon tuče u niškom restoranu, u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) zbrinuto je sedam osam, od kojih su dva muškarca sa teškim telesnim povredama, saopštila je danas ta zdravstvena ustanova.

"Pacijent M. S. (34) primljen je sa ubodnom ranom u predelu trbuha i odmah operisan. Nakon operacije, hemodinamski stabilan i hospitalizovan na Klinici za anesteziju", kazali su u UKC Niš.

Prema navodima lekara, pacijent S. S. (24) primljen je sa velikim površinskim povredama na licu, a nakon pregleda, kompletne dijagnostike i saniranja povreda, otpušten je na kućno lečenje. Nakon pregleda, dijagnostike i saniranja povreda, na kućno lečenje otpušteno je još pet osoba koje su u tuči lakše povređene. Masovna tuča u poznatom niškom restoranu dogodila se oko tri sata iza ponoći, tom prilikom policija je privela više osoba.

"Dežurni lekari u Urgentnom centru Niš imali su dosta posla tokom čitave novogodišnje noći. Uglavnom su bila, alkoholisana stanja, tuče, padovi i kardiološki pacijenti", naveli su u toj ustanovi.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track