PRETUČEN MLADIĆ (18) NA PRIVATNOJ ŽURKI KOD ČAČKA: Teško povređen, ima višestruke prelome vilice
Ilustracija, Foto: Ana Paunković, Ilustracija

u selu Gornja Gorevnica

PRETUČEN MLADIĆ (18) NA PRIVATNOJ ŽURKI KOD ČAČKA: Teško povređen, ima višestruke prelome vilice

Srbija -

Na privatnoj novogodišnjoj žurci u selu Gornja Gorevnica kod Čačka došlo je do tuče u kojoj je povređen osamnaestogodišnji mladić. On je sa teškim povredama u predelu glave, višestrukim prelomom donje vilice i izbijenim zubima zbrinut u Opštoj bolnici u Čačku.

"Žurku su organizovali drugari iz razreda, sve je bilo u redu i odjednom je došlo do ovog incidenta. Nije bila u pitanju masovna tuča, došlo je do koškanja između dvojice mladića i tada je jedan od njih pretučen", rekao je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

O ovom slučaju obaveštena je i policija, a mladić koji je udario drugog biće saslušan u toku dana.

"Šta god da je razlog, ništa se ne rešava ovakvim pesničenjem. Mora se nekako stati na put ovo bahatom ponašanju omladine", dodaje izvor.

Ovo nije jedini incident koji se tokom novogodišnje noći dogodio u Čačku, jer je takođe osamnaestogodišnji mladić pronađen bez svesti u kanalu. Interventna ga je izvukla i spasila skoro sigurne smrti.

"Dežurstvo u Urgentno prijemnoj službi Opšte bolnice u Čačku proteklo je uredno. U toku novogodišnje noći uglavnom su se javljali pacijenti zbog alkoholisanosti, kao i povreda zadobijenih u tuči. Povređenih pacijenata iz saobrćajnih udesa nije bilo", rekao je dr Bojan Pavlović, specijalista urgentne medicine.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track