URUČENI POKLON VAUČERI MAJKAMA PRVOROĐENIH BEBA: Vranje darivalo bebu iz Vladičinog Hana sa 100.000 dinara
Foto: T.S.

poklon

URUČENI POKLON VAUČERI MAJKAMA PRVOROĐENIH BEBA: Vranje darivalo bebu iz Vladičinog Hana sa 100.000 dinara

Srbija -

Majci dečaka koji je prva beba rođena u Novoj godini već po tradiciji, uručen je u ime grada Vranja jednokratni novčani iznos u visini od 100.000 dinara.

Član Gradskog veća Aleksandar Stajić i savetnik gradonačelnika dr Miroljub Stanković obišli su jutros Porodilište vranjske bolnice i posetili Anju Mitić iz Vladičinog Hana, majku prvorođenog dečaka u Novoj godini.

Poklon vaučer u iznosu od 50.000 dinara darivan je i Silvani Jocić iz Trgovišta, majci dečaka koji je rođen danas.

- Već gotovo deceniju Grad Vranje ima ovakvu jednu lepu praksu da svim bebama rođenim 1. januara daruje poklone. S obzirom da je ove godine 1. januara rođen samo jedan dečak, odlučili smo da poklon darujemo i jednom dečaku koji je rođen danas. I u naredom periodu, Grad Vranje nastaviće sa ovakvom tradicijom sa željom da bude što više dece - rekao je član Gradskog veća Aleksandar Stajić, pri obilasku porodilišta.

Savetnik gradonačelnika dr Miroljub Stanković govorio je o značaju rekonstrukcije Zdravstvenog centra i istakao da će kompletnim završetkom radova Vranje dobiti reprezentativan centar koji će svojom opremljenošću i kapacitetima biti u mogućnosti da odgovori na sve potrebe građana Vranja i okoline na visokom nivou.

Direktor Zdravstvenog centra Vranje dr Saša Đorđević zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci i pomoći i dodao da su se u 2022. godini rodile 1382 bebe, što je za 24 više nego prethodne godine.

T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track