"AKO SI MLADA SRPKINJA OVO JE ZA TEBE" Amerikanac zapevao pesme sa Balkana, a ne zna ni šta znače reči! Svi mu poručili OVO
Foto: Printscreen/Tik Tok

hit na mrežama

"AKO SI MLADA SRPKINJA OVO JE ZA TEBE" Amerikanac zapevao pesme sa Balkana, a ne zna ni šta znače reči! Svi mu poručili OVO

Srbija -

Justus Reid iz Amerike je popularan na društvenoj mreži TikTok gde redovno objavljuje video snimke u kojima najčešće peva pesme sa Balkana, a društvo mu pravi i otac.

Na repertoaru su pesme grupe Zabranjeno pušenje, Divlje Jagode, zatim i Mile Kitić, Nada Topčagić, Sinan Sakić i mnogi drugi.

"Samo napred drugovi", "12 poena iz Zenice", "Odlična pesma i jako dobro pevaš", "Jedna od mojih omiljenih, odlično", neki su od komentara ispod videa u kojem Reid zajedno sa ocem izvodi pesmu Zenica bluz, grupe Zabranjeno pušenje.

"Amerikanac sam, nemate pojma koliko mi je trebalo da naučim ovu pesmu. Ne znam ni šta reči znače", kazao je Reid u jednom od videa.

Takođe je jednom prilikom rekao i da mu je najteža pesma za učenje bila "Igra bez granica", koju je otpevao Toše Proeski.

"Ako si mlada Srpkinja, ovo je za tebe! Ja sam Amerikanac", rekao je Reid pre nego što je zapevao hit Mileta Kitića "Kilo dole, kilo gore".

Ispod njegovih videa u kojima peva pregršt je pozitivnih komentara i svi su oduševljeni kako on to radi.

"Bravo", "Volim tu pesmu", "Ti si kralj", "To nije samo za mlade Srpkinje, to je za sve žene na svetu", neki su od komentara.

Reid je pevao pesme izvođača iz BiH, Hrvatske i Srbije, a iako ne zna jezik naroda iz tih zemalja moglo bi se reći da se ovaj mladi muzičar odlično snašao u svojim izvedbama.

Da pevanje nije jedino što mu ide od ruke pokazao je i kada je spremao neka od jela sa Balkana.

Snimao se i kako jede ćevape, burek, baklavu, sarmu te u i prema svemu sudeći, bio je oduševljen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track