NENAD IZ ŽAGUBICE HTEO DA "KUPI" ALBANKU ALI SE POJAVILA JADRANKA: Čim smo se upoznali, mi smo se i zavoleli! POSREĆILO MU SE
Foto: Facebook

NAŠAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA

NENAD IZ ŽAGUBICE HTEO DA "KUPI" ALBANKU ALI SE POJAVILA JADRANKA: Čim smo se upoznali, mi smo se i zavoleli! POSREĆILO MU SE

Srbija -

Nenad Mosić (40) iz Žagubice, godinama mašta o tome da osnuje porodicu i da se skrasi u "jaslama" braka. On ima sina, i želeo bi da to bude neka žena koja bi prihvatila i njegovo dete. Na kraju je doneo odluku da "kupi" ženu iz Albanije, jer kako je ranije pričao, nije nikako mogao da nađe ženu koja mu dogovara.

Nenad se sada ponovo oglasio i rekao kako je našao, po svemu sudeći, ljubav svog života. A ona ipak - nije Albanka.

- Našao sam ženu, zove se Jadranka, tu je iz mog mesta. Upoznali smo se kod jedne žene koju čuva u komšiluku blizu mene. Čim smo se upoznali, mi smo se i zavoleli. Moje je godište i iz Žagubice je - priča Nenad.

Podsetimo, Nenad se javio jednom portalu, nakon tri dana od pisanja teksta, i tada je rekao da je našao ženu iz Beograda. Nažalost, to nije potrajalo zbog daljine koja im je bila velika prepreka.

- Mnogo devojaka mi se javilo posle teksta - rekao je Nenad uzbuđeno već posle prvog teksta.

Nenad Mosić
foto: Facebook

Iza sebe, Nenad ima sina iz prvog braka. - Razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam - rekao je još prvi put i tada objasnio:

- Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja - kaže nam Nenad.

Od buduće žene, tada je poručio, ne traži mnogo, a kao kaže, obezbediće joj život iz snova.

- Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženi i da će biti sve u redu. Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena - videću - ispričao je Nenad, ne sluteći da će se njegova želja vrlo brzo i obistiniti.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track