ŠTA JE ON BOGU I LJUDIMA ZGREŠIO, MUKICA MUČENA: Tužna sudbina ovog psa mnoge naterala da se zapitaju, ima i čip ali prazan?! FOTO
Foto: Facebook Printscreen/Male šape velikog srca

gazda se izbrisao da ga ne nađu

ŠTA JE ON BOGU I LJUDIMA ZGREŠIO, MUKICA MUČENA: Tužna sudbina ovog psa mnoge naterala da se zapitaju, ima i čip ali prazan?! FOTO

Srbija -

Zatekli ga kao mali smotuljak nasred ulice kojom prolaze kola

JAGODINA - Šta je on Bogu i ljudima zgrešio, muka mučena?! Molile smo se da nas oči varaju, da se mozak igra sa nama, ali ne, ovo su slike njegove stvarnosti, ova tuga je istina živa..., objavljeno je na Fejsbuk grupi koja spasava i udomljava životinje koje drugi bacaju na ulicu kao da su stvari bez ikakvih osećanja.

Fotografije odbačenog psića - klupčeta tuge i jada, kako je napisano u jednom komentaru, mnogima su naterale suze na oči jer teško je gledati taj smotuljak koji leži nasred ulice kuda idu kola i pored kog se prolazi bez osećanja, kao da je bačena najlon-kesa.

Ali, srećom, nismo svi isti.

"U stvari, stvarnost je još jezivija jer ovde se ne vidi telo koje drhti i pogled koji moli... Ovo je bilo nemoguće zaobići i nastaviti, a nemoguće je i smestiti ga negde kad se nema gde. Stavismo ga u kavez, gde ga ni u ludilu ne možemo držati, i pokušavamo nemoguće - da izmislimo način i mesto i spas za njega.

I da, prvo je odveden veterinaru. Ima oko 3 godine i 18 kg. Ima čip, ali kao da ga nema! Prazno. ( Šta god to značilo!)", napisale su njegove spasiteljke i poručile: "E sad, pomagajte! Da vidimo šta ko od nas može (šta ne može znamo). P.S. Ako ga vlasnik, slučajno, traži...nek nam se javi", dodale su u objavi na popularnoj jagodinskoj FB grupi Male šape velikog srca.

Zna se da među Jagodincima ima ljudina širokog srca čije bi dvorište ovom "klupčetu" bio predivan dom.

Kurir.rs/Facebook Male šape velikog srca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track