GLUMCI POSLE PREDSTAVE PRAVAC U BIBLIOTEKU! Umetnici nakon dva izvođenja "Ženskih razgovora" u Kragujevcu nisu skrivali osmeh!
Ceca Bojković, Vesna Čipčić i Caci Mihailović u Biblioteci kod Milutina, Foto: uCentar

Okrepljenje

GLUMCI POSLE PREDSTAVE PRAVAC U BIBLIOTEKU! Umetnici nakon dva izvođenja "Ženskih razgovora" u Kragujevcu nisu skrivali osmeh!

Srbija -

Nakon još jednog uspešnog izvođenja višedecenijske hit predstave "Ženski razgovori", ovoga puta pred kragujevačkom publikom, glumci Svetlana Ceca Bojković, Vesna Čipčić i Milan Caci Mihailović su se obreli u kultnom restoranu "Biblioteka kod Milutina" gde su sa svojim domaćinima su sumirali utiske posle gostovanja u Pozorištu za decu i mlade.

Ceca Bojković, Vesna Čipčić, Caci Mihailović u restoranu 'Biblioteka kod Milutina'
Ceca Bojković, Vesna Čipčić, Caci Mihailović u restoranu "Biblioteka kod Milutina"foto: uCentar

U Kragujevcu su sa scene ispraćeni ovacijama, i to dva puta, jer su zbog ogromnog interesovanja imali dva izvođenja.

Urnebesna komedija prema tekstu Duška Radovića premijeru je imala pre bezmalo četiri decenije, a svojom lepotom pleni i danas, pa su u dvorani bili i oni koji nisu bili ni rođeni kada su akteri ovog komada prvi put se naklonili publici.

Opuštanje nakon dva uspešna izvođenja predstave u Kragujevcu
Opuštanje nakon dva uspešna izvođenja predstave u Kragujevcufoto: uCentar

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim, tema su muški i ženski razgovori, a šarmantan i zabavan igrokaz vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja