HUMANA SRCA ZA DECU I RODITELJE: Manifestacija za celu porodicu 19. i 20. maja u Kragujevcu na terenima FK Vašarište!
osnaživanje cele porodice, Foto: Shutterstock

Obeležavanje Dana Porodice

HUMANA SRCA ZA DECU I RODITELJE: Manifestacija za celu porodicu 19. i 20. maja u Kragujevcu na terenima FK Vašarište!

Srbija -

Fondacija Humana srca će 19. i 20. maja u Kragujevcu organizovati manifestaciju povodom obeležavanja Dana porodice, a decu i roditelje očekuje niz atraktivnih i poučnih sadržaja.

Danijela Vasilijević, upraviteljka Fondacije Humana srca istakla je, prilikom gostovanja na televiziji Pink, da je međunarodni dan porodice bio 15. maja, međutim, zbog strašnih tragedija koje su pogodile Srbiju, planiranu manifestaciju održaće u petak i subotu.

- Očekuju nas dva sjajna dana na fudbalskim terenima FK Vašarište. Zahvaljujem se predsedniku kluba Borku Marinkoviću koji se potrudio da imamo dva sadržajna, kvalitetna dana, gde ćemo svi porodično uživati - rekla je Danijela:

- U hotelu Metropol bilo je 4. aprila organizovano dobrotvorno veče sa preko 300 zvanica i tada se skupljao novac za tri porodice. Bilo je to veče prepuno empatije i predivnih emocija i po ko zna koji put pokazali smo da kao narod imamo ogromno srce.

Na prvoj donatorskoj večeri koju je organizovala Fondacija Humana srca prikupljeno je ukupno 17 miliona dinara koji će biti namenjeni za tri socijalno ugrožene porodice iz Dimitrovgrada, Vlasotinca i Leskovca.

Prošle nedelje potpisan je i protokol o saradnji sa nosiocima projekta od nacionalno značaja Udruženjem "3,2,1- Srbija", tačnije „3,2,1 - Kids".

- Oni će po prvi put zajedno sa nama da učestvuju u divnoj manifestaciji u Kragujevcu gde ćemo uduženim snagama, brojnim edukativnim sadržajima i radionicama o emocionalnom osnaživanju dece i roditelja doprineti kreiranju lepše budućnosti naše dece - istakla je predsednica Fondacije Humana srca.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja