BAKA VELINKA SA SVOJIH 90 ZAIGRALA KAO OMLADINKA: Penzionerka igra bez predaha od zumbe, do užičkog i vlaškog kola! (VIDEO)
Foto: Kurir/Z.G.

svetski dan velnesa

BAKA VELINKA SA SVOJIH 90 ZAIGRALA KAO OMLADINKA: Penzionerka igra bez predaha od zumbe, do užičkog i vlaškog kola! (VIDEO)

Srbija -

Penzionerka Velinka Bisić sa svojih 90 godina života igrala je i plesala na vrhu Zlatibora, na Torniku i tako obeležila Svetski dan velnesa.

Gupa penzionera je gondolom stigla na vrh Zlatibora gde su mladi već plesali zumbu uz pomoć instruktora plesa Marka. Godine najstarije dame nisu sprečile da se odmah priključe. Pomno su pratili korake, a zatim i same zaigrale. Među njima najstarija je bila Velinka Bisić.

Velinka Bisić
foto: Kurir/Z.G.

- Srećna sam što me u ovim godinama mladost okružuje. Osećam se srećno i ponosno među vama tako lepim i nasmejanim. U životu treba biti raspoložen i nema ništa lepše nego videti nasmejano lice – poručula je Velinka na pauzi između zumbe i užičkog kola, A ONDA zaigrala i zahtevno vlaško kolo.

Velinka Bisić
foto: Kurir/Z.G.

Ovaj događaj za sve, i najmlađe i najstarije, omogućilo je JP “Gold gondola”, koja je za učesnike i obezbedila i besplatnu vožnju od centra Zlatibora do Tornika.

- Zaista se trudimo da svojim posetiocima pružimo priliku da budu i fizički aktivni i vode zdrav život. Gold gondola je članica klastera zdravstvenog wellness i spa turizma Srbije i sa velikim zadovoljstvom smo se pridružili obeležavanju današnjeg svetskog dana – kaže Ivana Lazović iz “Gold gondole”.

00:20

Baka od 90godina obeležila Svetski dan velnesa

Njena koleginica Jelena Tanasković je poručila da je ples jedna od najboljih fizičkih aktivnosti koja pomaže oblikovanju tela i održavanju normalne kilaže, ali da je veoma bitan i za mentalno zdravlje.

Kurir.rs/Z.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track