STANARI ZGRADE U VRANJU USVOJILI NAPUŠTENO ŠTENE: Deca ga našla, komšinice nahranile pa mu kupile krevet, oglicu i igračke (FOTO)
Ilustracija, Foto: EPA/Havier Ethezarreta

novi stanar na ledenoj steni

STANARI ZGRADE U VRANJU USVOJILI NAPUŠTENO ŠTENE: Deca ga našla, komšinice nahranile pa mu kupile krevet, oglicu i igračke (FOTO)

Srbija -

VRANJE - Stanari jedne od zgrada u naselju Ledena stena u Vranju, imaju novog sustanara. Deca iz ulice Bore Stankovića 94, pronašla su napušteno crno štene i rešila da ga sklone od kiše pod nadstrešnicu svoje zgrade.

- Crni dečkić je prvo dobio ime - Maks. Zatim se neko setio da ga nahrani i sipa mu vodu. Komšinice sa desetog sprata su mu kupile krevet i igračke. Onda ogrlicu. Jedan od roditelja je sredio vakcinaciju i tako je Maks dobio porodicu - priča za vranjski VOM stanarka te zgrade.

Svakog jutra, on na ulazu zgrade ispraća dobre ljude koji kreću na posao. Na istom mestu ih čeka da se vrate, veseo i umilan, uvek raspoložen za igru i maženje.

U međuvremenu, trčkara za decom koje je ova zgrada puna, neustrašiv u zajedničkim avanturama, odan i zahvalan za ljubav koja ga je spasla.

Stanari ove zgrade su pravi primer kako dobra dela u malim zajednicama mogu doneti radost ne samo ljudima već i životinjama.

Kurir.rs/VOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track