ODBRANA KRAGUJEVCA OD POPLAVA! Evo gde je najkritičnije, gradonačelnik Dašić sa spasiocima na terenu, stigli Puzović i Čaušić!
Borba protiv poplava u Kragujevcu traje od sinoć, Foto: printscreen

pomoć

ODBRANA KRAGUJEVCA OD POPLAVA! Evo gde je najkritičnije, gradonačelnik Dašić sa spasiocima na terenu, stigli Puzović i Čaušić!

Srbija -

U pomoć Kragujevčanima ali i gradonačelniku Nikoli Dašiću, koji je još od sinoć na terenu uz vatrogasce spasioce, stigao je i Goran Puzović, direktor JVP Srbijavode.

Usled obilnih padavina na teritoriji Grada Kragujevca, brojne ulice su neprohodne, Lepenica je u kritičnom stanju a veliki broj dvorišta i domaćinstava u naseljima Stanovo, Palilule, Veliko polje, Grošnica i Pivara našli su se pod vodom.

Gradonačelnik Dašić neprekidno pomaže u evakuaciji ugroženih. Sve nadležne ekipe su na terenu. Puzović je na terenu zajedno sa gradonačelnikom kako bi se pronalašla najbolja rešenja u sanaciji poplava i sprečavanju nastanka veće štete.

U Kragujevac je stigao i Luka Čaušić, v.d. dužnosti pomoćnika ministra unutrašnjih poslova i načelnik sektora za vanredne situacije.

Materijalna šteta koja je do sada nastala na teritoriji grada je srednjih razmera ali se neprestano uvećava.

Kurir.rs/Ucentar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track