RADI, NE STAJE! Ministar Memić obilazi gastronomske manifestacije po Srbiji i daje podršku svim projektima koji promovišu turizam!
Ministar Husein Memić na sajmu meda, Foto: Printscreen

aktivan

RADI, NE STAJE! Ministar Memić obilazi gastronomske manifestacije po Srbiji i daje podršku svim projektima koji promovišu turizam!

Srbija -

3,2,1-Srbija! Ministar turizma i omladine Husein Memić revnosno pruža podršku svim projektima koji promovišu domaći turizam i gastronomiju, razvoj omladine...

Kao nijedan ministar pre njega, Memić je konstantno na terenu, obilazi manifestacije i lično pruža podršku organizatorima koji rade na promociji usluga i proizvoda u našoj zemlji. Memić takođe bezrezervno podržava sportske manifestacije i sve ono što na bilo koji dačin obezbeđuje zdrav razvoj naše omladine.

Ministar je juče u Novom Pazaru posetio manifestaciju "Dani meda" i pružio podršku pčelarima, a samo nekoliko dana pre, pojavio se i manifestaciji "Tradicionalno jelo na savremen način".

Manifestacija "Tradicionalno jelo na savremen način" održana je u Novom Pazaru, a učesnici su se takmičili u kategorijama za najboljeg ugostitelja, školu i domaćicu.

Pobednici su restoran Pazarska priča, tamošnja ugostiteljsko-turistička škola i domaćica Hajrija Nikšić.

U međuvremenu, ministar Memić je obišao i izložbu eksponata i fotografija u centru Novog Pazara povodom 100 godina košarke u Srbiji.

Kurir/3,2,1, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track