LAZAR JE DEČAK O KOJEM BRUJI SRBIJA Promrzlog psa na ulici umotao u svoju jaknu: Ovo je epilog snimka koji je SVE RAZNEŽIO (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

LAZAR JE DEČAK O KOJEM BRUJI SRBIJA Promrzlog psa na ulici umotao u svoju jaknu: Ovo je epilog snimka koji je SVE RAZNEŽIO (VIDEO)

Srbija -

Pre nekoliko dana Srbijom je prostrujala lepa vest, o gestu dečaka Lazara Lazarevića koji je skinuo svoju jaknu i u nju umotao štene na ulici, kako se ne bi smrzlo. Mnogo lepih komentara i želja je tada upućeno na račun ovog mladog čoveka, a sada je priča dobila svoj nastavak.

"Bio je kišan dan kada sam se vraćao iz škole, dok sam čekao autobus video sam psa kako drhti pozvao sam ga priđe i on je prišao. Sažalio sam se na njega kada sam ga video kako drhti, i da bih ga zagrejao umotao u svoj duks i jaknu", priseća se ovaj lepo vaspitani školarac.

On dalje navodi da mu je u dobročinstvu pomogla sugrađanka, Magdalena Tomović, koja je pre toga nahranila malog psa na ulici.

"Ona mi je pomogla da uđem u autobus, pošto sam se uplašio da vozač neće hteti da me pusti sa psom", objašnjavao je dečak.

Dok je pričao o tome kako je potom roditeljima objasnio da je to od sada njegov pas, odnosno kako je rekao mami "on je sad moj" voditeljka programa nije mogla da izdrži, a da ne priđe dečaku i poljubi ga u obraz, uz poziv da se ponovo vide u emisiji, povodom ove prelepe teme.

Kurir.rs/Mondo/TV UNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track