NAPREDNIM KORACIMA KA SJAJNOJ KARIJERI: Velika podrška opštine Vrnjačka Banja za 36 mladih kroz veoma značaj projekat!
Foto: Opština Vrnjačka Banja

Učini nešto za sebe, bavi se onim što voliš

NAPREDNIM KORACIMA KA SJAJNOJ KARIJERI: Velika podrška opštine Vrnjačka Banja za 36 mladih kroz veoma značaj projekat!

Srbija -

3,2,1 - Vrnjačka Banja! U okviru projekta pod nazivom "Učini nešto za sebe, bavi se onim što voliš", predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović, svečano je uručio sertifikate polaznicima obuka.

Ovaj značajan projekat, realizovan pod pokroviteljstvom Kancelarije za mlade, imao je za cilj olakšati put mladim ljudima ka zaposlenju, pružajući im priliku da se usavrše kroz set besplatnih obuka.

Polaznici obuka
Polaznici obukafoto: Opština Vrnjačka Banja

Boban Đurović jedan je od najangažovanijih predsednika opština u Srbiji kada je sprovođenje projekata za poboljšanje životnog standarda mladih u pitanju.

Ukupno 36 mladih pojedinaca imalo je priliku da učestvuje u ovom programu, koji je omogućio sticanje novih veština i znanja u oblastima koje ih posebno interesuju. Sve obuke bile su osmišljene s pažnjom kako bi mladima pružile konkretne alate i kompetencije potrebne za lakši ulazak na tržište rada.

Boban Đurović
Boban Đurovićfoto: Opština Vrnjačka Banja

Ovaj hvale vredan poduhvat ne bi bio moguć bez podrške Ministarstva turizma i omladine, kao i Opštine Vrnjačka Banja, koji su prepoznali značaj investiranja u obrazovanje i profesionalni razvoj mladih.

Njihova posvećenost ovom projektu dodatno je naglasila značaj saradnje između lokalnih institucija i državnog resora u stvaranju održive perspektive za mlade generacije.

Uručenje sertifikata predstavlja samo jedan od koraka ka ostvarenju šireg cilja, a to je podrška mladima u izgradnji karijere koja će im omogućiti da se posvete onome što zaista vole.

Veliko interesovanje
Veliko interesovanjefoto: Opština Vrnjačka Banja

Neka ova inicijativa bude inspiracija i podstrek za slične projekte u budućnosti, doprinoseći zajedničkom cilju razvoja obrazovanja i zapošljavanja mladih ljudi.

Kurir/Presserbia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja