RADOVI NA 10 PUTNIH PRAVACA BIĆE GOTOVI DO KRAJA MESECA! Todorović istakao da je to deo jasne strategije za bolji život svih
Foto: 321 Srbija

321 - čačak

RADOVI NA 10 PUTNIH PRAVACA BIĆE GOTOVI DO KRAJA MESECA! Todorović istakao da je to deo jasne strategije za bolji život svih

Srbija -

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, u pratnji svojih saradnika, posetio je tokom nedelje nekoliko mesnih zajednica, među kojima su Konjevići, Trbušani, Mojsinje, Kulinovci i Ključ.

Poseta je realizovana u sklopu obilaska lokacija gde se trenutno sprovode radovi na izgradnji novih putnih pravaca.

Ovaj značajan poduhvat ima za cilj poboljšanje putne infrastrukture u navedenim mesnim zajednicama, pružajući stanovnicima bolju povezanost i olakšavajući svakodnevne komunikacije. Gradonačelnik Todorović je tokom obilaska izrazio svoje zadovoljstvo dinamikom radova i istakao važnost ovakvih investicija za lokalnu zajednicu.

Novi putni pravci ne samo što će olakšati kretanje medu mesnim zajednicama već će i doprineti ukupnom razvoju tih područja. Gradonačelnik je naglasio da su ovi infrastrukturni projekti deo šire strategije unapređenja života građana i stvaranja održivih uslova za njihovu svakodnevnicu.

Inače, reč je o projektima za čiju je sanaciju, na zahtev Grada Čačka, Ministarstvo građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja odobrilo dodatnih 100 miliona dinara. Radovi se izvode na deset putih pravaca i biće realizovani ovoga meseca.

Kurir/Presserbia

Bonus video:

02:43

ČAČAK NE MOŽE DA JOJ SE ODUŽI! Ova žena uradila je nešto zbog čega joj se CEO GRAD klanja do poda! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track