PA GA JOŠ I UŠUŠKALI! Scena iz Niša koju komentariše cela Srbija nije svima bila potaman! Odmah buknuo rat rečima (FOTO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Ilustracija

mnogima će rastopiti srca

PA GA JOŠ I UŠUŠKALI! Scena iz Niša koju komentariše cela Srbija nije svima bila potaman! Odmah buknuo rat rečima (FOTO)

Srbija -

NIŠ - Potez zaposlenih u dve radnje dva poznata strana trgovinska lanca koji se bave prodajom nameštaja, a ujedno su i rivali na istom polju, zgrejali su mnoga srca na jučerašnjim niskim temepraturama posle ove objave.

Na fotografiji se vidi pas lutalica kog su ugostili da se malo zgreje, odmori i odrema pa su ga još i ušuškali u prodavnici nameštaja na prilično luksuznoj sofi.

Komentari su se samo nizali, pogotovo Nišlija, ljubitelja životinja, mada bilo je i onih kojima se ovakva scena nimalo nije dopala.

- Razvalio se od spavanja ???? ljubomoran sam na njega, iskreno ????, osim ovog ali i na desetine sličnih komentara bilo je i suprotnih:

- Pre nego što džukele zalaju u komentarima, ovo je nameštaj za izlog a ne za prodaju. Na stranu to što će o higijeni komentarisati listom oni što se podmivaju samo subotom.

Svoje utiske možete ostaviti u komentarima...

Kurir.rs/S.P./Instagram 192

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track