JEDAN PAKETIĆ, PUNO LJUBAVI Crveni krst Loznice u akciji: Za sreću velikog broja mališana
Foto: Kurir/T.I.

JEDAN PAKETIĆ, PUNO LJUBAVI Crveni krst Loznice u akciji: Za sreću velikog broja mališana

Srbija -

Uoči predstojećih praznika loznički Crveni krst je u svojoj tradicionalnoj akciji "Jedan paketić, puno ljubavi" obradovao veći broj mališana.

Crveni krst, Loznica
foto: Kurir/T.I.

Tako su, prema rečima Zorke Vladić, sekretara Crvenog krsta Loznice, ovih dana posetili Centar za azil Komesarijata za izbegla lica i migracije u Banji Koviljači i odneli paketiće za 25 dece koja se tamo nalaze, odneli su ih i za osamnaestoro korisnika Dnevnog boravka "Sunce" za decu, omladinu i odrasle sa smetnjama u razvoju, gde su, kao i uvek, "dočekani raširenih ruku i s osmehom na licima".

Crveni krst, Loznica
foto: Kurir/T.I.

- Posetili smo i 20 mališana koji se trenutno nalaze na bolničkom lečenju u Zdravstvenom centru Loznica, 160 paketića dali deci iz porodica korisnika novčane socijalne pomoći, devetnaest deci korisnika narodne kuhinje, a preostale ćemo do Savindana deliti đacima u izdvojenim odeljenjima lozničkih osnovnih škola na seoskom području. Za ovu namenu Grad Loznica izdvojio je 600.000 dinara, a mi smo dali još 50.000 dinara tako da je ovoga puta ukupno nabavljeno 320 novogodišnjih paketića - kazala je Vladićeva.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track